Monday, December 31, 2012

Kilim Geoforest Park: Mangrove Tour

 

Kunjungan ke Langkawi selain ke kota Mahsuri dan kereta kabel kini teralih kepada satu ikon baharu: Kilim geoforest park! kesempatan bersama keluarga sedikit masa lalu setelah sekian lama bertangguh terlaksana jua. apa yang boleh saya katakan, Kilim geoforest Park is worth to visit! pemandangan dan pengalamannya tidak boleh dibeli dan sangat cantik. amat sesuai untuk percutian keluarga. saya sendiri membawa baby Rania berusia 3 bulan menaiki bot. ia adalah pemanduan yang selamat, pemandu bot yang ramah dan amat cekap mengemudi!tambahan pula bijak bercerita tentang segalanya yang kita perlu tahu tentang Kilim geoforest park di sepanjang 2 jam trip. harganya berpatutan (RM280 untuk satu bot-8 pax). kami mengambil pakej mangrove  tour: mangrove, andaman sea, eagle feeding/watching, fish farm dan bat cave. biarlah gambar menceritakan segalanya...

 Iman dan yaya are ready for mangrove tour: Kilim Geoforest park

 Tok, Iman dan yaya in the boat
menyusuri Sungai Kilim

 pemandangan mangrove yang bersih dan amat cantik, subhanAllah

ready to enter Gua Buaya, 
kali ini Alhamdulillah, paras air mengizinkan.
and again, tabik to pilot!memang cekap
jika tidak, mahu tersangkut kat atap gua!

 dalam perjalanan, anda boleh singgah ke restoran terapung jika ingin menjamu selera

 singgah di fish farm, tabik spring, tour guide memang best,
ni tengah tengok ikan sumpit, boleh sumpit makanan sejauh 3m!wow!

 Iman melihat belangkas di fish farm

 entah apa yang menarik Iman sampai dah berani bangun dalam bot,
 awal-awal tadi macam takut-takut

 masa untuk melihat helang makan! ikon Langkawi!
dapat lihat helang menyambar, singgah atas dahanan bakau
dan keluar menyambar semula!

 cantik dan sihat helang-helangnya..ada warna coklat dan putih 
susah nak dapat pengalaman macam ni

 tada!
inilah kemuncak tour, Ikon Kilim geoforest park
di laut Andaman

 Pulau kasut : lihat bentuknya, macam kasut kan?

 yaya posing di tempat wajib : Kilim Geoforest Park
jangan risau, pilot akan park untuk anda bergambar sepuasnya

 abah memangku Rania..steady abah!
bukan kata rania, saya pun nak tertidur dek ditiup bayu laut

 last point: Bat Cave

 posing di bat cave
dari luar ada bau kelawar sikit
tapi di dalam, alhamdulillah udara nyaman
sebab ada lohong angin
tak dapat ambil gambar kelawar sebab kelawar tido!gelap!

 patutlah dulu-dulu orang bertapa di gua, sejuk rupanya gua ni..
saya pun nak bertapa di sinilah

ini senarai pakej dan senarai harga tours jika anda sekeluarga berminat.
dapatkan diskaun (RM280 X 2jam X 8pax) melalui Blaque Villa Homestay (012-310 6096)

salam Langkawi Indah, Jom ke Langkawi:

Roselangkawi@blaque villa homestay


BV Type
Bed Type
Peak Season
Low Season
Extra mattress
Discount!> 2 nights
2 room
Double bed
X 2
160
160

No charge
(2 sets)
Deposit
320
Full paid
300
4 room
Double bed
 X 4
320
320

640

600

Info/booking/reservation: +6012-310 6096, +6012-331 3020  email: bvlangkawi@gmail.com
 

Tuesday, December 18, 2012

LIMA'13 Langkawi International Maritime and Aerospace Exibition

tolanic.com
  


LIMA’ 13
Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition.



26th-30th March 2013, Langkawi Malaysia,



The Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition is the premier destination for aerospace and maritime manufacturers targeting the Asia Pacific growth markets from the defence, enforcement, civil and commercial sectors. For nearly 25 years.

LIMA has been serving exhibitor needs by assembling key decision makers and specifiers from across the region for this biennial 5 day event.

Held at the purpose-built Mahsuri International Exhibition Centre, the exhibition combines the adjacent Langkawi International Airport and a neighbouring cruise jetty as part of its overall facilities,affording exceptional options to promote product capability.

LIMA's winning formula of targeted buyers, carefully crafted networking programmes and exceptional infrastructure have consistently yielded exceptional results for its exhibitors.

Over 90% of LIMA's participants in 2011 returned a good to excellent rating for event organization.

Indeed, more and more companies are choosing LIMA for its extraordinary environment to network, facilitate business and achieve sales.

The Mahsuri International Exhibition Centre (MIEC) (5 mins from Blaque Villa Homestay)  is one of the largest and most prestigious exhibition and convention venues in northern Malaysia. It is strategically located at the centre of Langkawi Island and 30 minutes away from all major hotels, resorts and Kuah town. MIEC has been home to the Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition since opening her doors in mid 1995. It boasts a built up space of 22,050 square meters and a further 49,400 square meters of outdoor display area.

The exhibition hall caters to large and heavy exhibits through its triple volume ceiling and convenient purpose designed access. It's location adjacent to the Langkawi International Airport makes it suitable for aircraft display and eases logistics planning. MIEC also provides international standard ancillary facilities such as banquet and seminar rooms, offices and business centre. Langkawi Island is an hour's flight from Kuala Lumpur and is also connected to the main land via regular ferry service.

Opening Hours 

26 – 28 March 2013 

Opens to Trade Visitors Only 1000-1700
29 - 30 March 2013
Opens to Trade and Public Visitors 1000-1700






Admission

Public Visitors

Public Visitors are required to register on-site at the registration hall. Admission fee is at RM10.00 per person whilst minors below 16 years of age, the elderly and the disabled will not be imposed any admission fees. Visitors are required to obtain entry badges at the registration hall before entering the exhibition. Badges issued are strictly non-transferable. Identity checks will be conducted. Please bring along your passport/NIRC for security checks on the day of your visit. Visitor without a valid badge or found to have gained access with another person's badge will be prosecuted.

Visitor Attire

The organizer reserves the right to refuse entry to visitors in jeans, Bermudas, shorts sandals, slippers or sports shoes. Minors below 18 years old are not allowed entry during trade days.

Shuttle Services

Available between the maritime and aerospace site during exhibition and also between major hotels and the town area. Car Rental Vehicles can be rented from numerous car rental companies available at the Langkawi Airport. Our official travel agent Mejustif Events and Travel Sdn Bhd will also be able to assist you in your vehicle requirements.
Aerospace and Maritime Demonstrations and Static Display

The LIMA'13 demon and static displays is dedicated exclusively to suppliers and operators of from both industries. As a "show within a show" it offers companies with a perfect marketing platform for all aspects of civil and defence applications.

Unmanned Vehicles Showcase
 
LIMA'13 Unmanned Vehicle Showcase will provide our exhibitors a unique opportunity to present unmanned systems and technologies. Top aviation players and key defense powerhouses scheduled to demonstrate and display their UAV technologies during LIMA'13.

further info please visit LIMA'13 official website 

more LIMA stories

for perfect live demonstration/aerobatic, try our Blaque Villa Homestay!


Blaque Villa HomeStay Type
BV Type
Bed Type
Peak Season
Low Season
Extra mattress
2 room
Double bed X 2
160
160
No charge
(2 sets)
4 room
Double bed X 4
320
320

Info/booking/reservation: +6012-310 6096, +6012-331 3020  email: bvlangkawi@gmail.com
Kindly proceed to our booking calender

Welcome aboard to Langkawi this LIMA'13. 

best regards 

roselangkawi

Sunday, December 16, 2012

Naturally Langkawi-Eko Destinasi Dunia 2015


Langkawi Blaque Villa Homestay
Blaque Villa HomeStay Type
BV Type
Bed Type
Peak Season
Low Season
Extra mattress
2 room
Double bed
X 2
150
150
No charge
(2 sets)
4 room
Double bed
 X 4
300
300

Info/booking/reservation: +6012-310 6096, +6012-331 3020

Penjenamaan baru Langkawi jadikannya sebaris 10 destinasi pelancongan dunia

LANGKAWI: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak hari ini mengumumkan penjenamaan baru Langkawi, "Naturally Langkawi" (Langkawi Serba Asli), yang menonjolkan rangkaian pulaunya sebagai kawasan semula jadi serba indah yang menjadi pilihan utama pelancong.

Penjenamaan "Naturally Langkawi" menandakan inisiatif baru Langkawi bagi menjadikan destinasi pelancongan ini antara 10 pulau destinasi utama di dunia menjelang 2015, selaras dengan Pelan Induk Pelancongan Langkawi 2011-2015. 
Naturally Langkawi dipilih memandangkan flora dan fauna yang mengelilingi Langkawi seperti pembentukan batuan berusia 550 juta tahun, 99 pulau yang membentuk Geopark pertama di rantau ini, pelengkap semula jadi hutan hujan, pantai-pantai, air terjun, paya bakau, keunikan hidupan liar dan serangga seperti 500 spesies dan sub-spesies rama-rama dan lebih daripada 226 spesies burung.

Yang paling utama, sikap ramah mesra penduduk Langkawi merupakan kekuatan dan denyutan nadi Naturally Langkawi.

Langkawi kini berada di ranking pulau keempat terbaik di Asia melalui tinjauan pendapat yang dijalankan Conde Nast Traveller, Langkawi yang bermatlamat menjadikannya sebagai 10 destinasi terbaik eko-destinasi di dunia pada 2015. – BERNAMA  

Warmest regards

come and homestay with us in langkawi from RM160* 2017

BV Langkawi Homestay Pantai Cenang, Malaysia RM160* (8th anniversary promo rates) BV langkawi Homestay Pantai Cenang (Formally ...