Skip to main content

Ramadhan & Syawal 1431H di Langkawi

siapa tak suka balik kampung? kampunglah tempat segalanya bermula.

seperti di Langkawi, kampung kelahiran saya, pastinya dirasakan segalanya istimewa!

ni gambar di bazaar ramadhan parking LIMA airport


kerabu beronok!tak dapat ditempat lain ni..


air sedap mcm ni RM1, mana dapat kat KL


ikan bakar fresh!


ayam percik!


koktail punch ala langkawi, RM1


anak-anak buah beraya di langkawi


ketupat ni orag Key Ell (KL) yang buatkan,
orang langkawi pandai buat ketupat palas jah..


family tokwan & tok, dgn anak,menantu,cucu & cicit!


tapai pulut manis special dibalut daun ketapang!


Tapai pulut balut daun ketapang the making

Comments

Noorz said…
Ila kita balik kg payah tui nak jumpa kan..lain kali kita kena set buat gathering budak skolah rendah lahhh
rose@ila said…
salam,
heee bila balik kg ila dok umah ja, jln2 pusing pulau mcm pelancong, kwn2 kot terjerembab baru nak tegoq,tu pun kala pasan la,buat la reunion, ila sokong!

Popular posts from this blog

Pantai Cenang VS Pekan Kuah

Tips Parking Kereta di Kuala Kedah.

Tempat Makan di Langkawi: Sedap dan Harga Patut